Wie is Siebe Bosch - SBSAFE 2013

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wie is Siebe Bosch

SBSAFE
 

Oorspronkelijk ben ik opgeleid als installateur elektra, daarna Elektronica opleiding gevolgd. Computerkunde. Na meer dan 20 jaar met computers te hebben gewerkt, onder andere als systeembeheerder ben ik voor mijzelf begonnen. In eerste instantie als freelance systeembeheerder bij kleine bedrijven, met de nadruk of veiligheid.
Backup en Restore, Internet security, firewalls, anti-spam en anti-spyware. Disaster recovery protocollen en sinds kort met online-backup, op eigen servers in eigen beheer.
Daarnaast ontwikkelde de cameratechniek zich. De huidige camera´s kunnen op het internet worden aangesloten. Als aanvulling op het systeembeheer, heb ik veiligheid en bewakingscamera´s toegevoegd aan het SBSAFE pakket. De stap naar alarmcentrales en koppeling met Internet is een logisch vervolg. De camera´s van de toekomst zijn de digitale camera´s hierbij is de kwaliteit-prijs verhouding zeer gunstig. Door de ethernet aansluiting kunnen beelden over het bestaande computernetwerk worden getransporteerd. Minimale bekabeling nodig.
De camera beelden kunnen op een normale ´bestaande´ computer worden opgenomen en zo ontstaat een prijs gunstige registratie mogelijkheid voor kleine ondernemingen. Door de kennis van Internet, systeembeheer en firewalls is het relatief eenvoudig om de beelden via het Internet te transporteren waar men maar wil. Dit bied grote mogelijkheden voor bedrijven met meerdere vestigingen, zij kunnen centraal de beelden bekijken en eventueel opslaan.
Ook alarmcentrales worden met het Internet verbonden, waardoor specifieke mogelijkheden mogelijk worden. Een moderne centrale is niet alleen meer een sensor en een toeter. De hedendaagse centrale kan intelligent uw woning of bedrijf besturen, de rolluiken bedienen, zonwering e.d.
De vaardigheden installateur, systeembeheer en bewakingscamera´s is in de praktijk een zeer waardevolle combinatie. Hierdoor is er slechts 1 aanspreekpunt voor een compleet bewakingssysteem, welke via Internet overal veilig gekoppeld kan worden.
Camera beelden kunnen naast bewaking ook voor andere doeleinden worden ingezet.
b.v. Registreren aan het eind van de productielijn van de complete producten, ter evaluatie bij onduidelijkheden, maatafwijkingen en beschadigingen. Bewaken van processen welke ´s avonds onbemand plaats vinden. Dieren monitoren in de stal en op het land. Beelden per telefoon bekijken overal in NL tegen zeer lage kosten
Benieuwd wat SBSAFE voor u kan beteken, vraag een vrijblijvend advies.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu